Tenson.com
Published 2011-12-07 in Press Releases

Tenson sponsrar Göteborgs luciatrupp med vita långa Himalaya-jackor

– När vi fick höra att Tenson hade en lång vit modell av sin klassiska Himalaya-jacka var det ett självklart val. Den är en klockren ”luciajacka”. Jackan skyddar bra mot vatten och smuts vilket är viktigt eftersom tjejerna använder jackorna varje dag och gör flera uppträdanden om dagen. Det känns också roligt att samarbeta med ett välkänt Göteborgsföretag, säger Ulrika Dybler, vd på insideout som projektleder Göteborgs lucia för första gången.

Sponsorsamarbeten med aktörer och företag som passar Tensons varumärke har varit en viktig del i storsatsningen som inleddes för två år sedan. I fjol var Petter ett av Tensons ansikten utåt och i vinter är det bland andra de svenska landslagsåkarna i skicross som kommer att synas i Tensons skidkläder.

– Att sponsra ett så fint välgörenhetsprojekt som Göteborgs lucia är en stor ära för oss. Det finns inte många som kan bära upp den vita långa Himalaya-jackan så bra som luciakandidaterna. Dessutom kan vi knappast få bättre exponering än 200 framträdanden på sjukhus, företag, shoppingcentrum och inte minst i samband med kröningen på Götaplatsen. Vi ser redan fram emot att samarbeta med nästa års trupp, säger Johan Lövqvist, vd på Tenson.
Samma dag som kröningen, fredag 9 december, in

viger Tenson även sin butik i Åre – den första butiken i fjällvärlden. 2009 inledde Tenson sin storsatsning och relansering av sitt varumärke. Idag är Sverige återigen Tensons enskilt största marknad.

För ytterligare information kontakta:

Johan Lövqvist, vd Tenson. Tel: 0702-68 83 00. E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bilder för fri publicering:
http://www.tenson.com/nc/mediacenter.html

tenson lucia_2_liten

Attached files

doc

Pressmeddelande_Tenson_sponsrar Goteborgs_lucia (doc)

Download »

News

INTERVIEW WITH THE MD OF TENSON

Published 2014-11-12

Tenson Tjörn Triathlon 2014

Published 2014-09-08

The Swedish Ski Cross Team

Published 2013-02-28

WINNERS FOR THE JAN CONTEST ARE...

Published 2013-02-07

AND THE WINNERS ARE...

Published 2012-11-12